21 Μαρτίου 2011

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

Η Πολεοδομία του δήμου ΑΙΓΑΛΕΩ δέχεται κοινό από τις 9.00 εως τις 15.00 ενώ
για το ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ δέχεται κοινό από τις 07.30 εως τις 15.00.

Όσοι παραγγέλνουν φακέλους οικοδομικών αδειών από το αρχείο του Ασπροπύργου [στο οποίο αποθηκέυονται φάκελοι προ 1999] θα πρέπει να τους παραλαμβάνουν εντος 15 ημερών διαφορετικά θα επιστρέφονται.

Το τμήμα ελέγχου κατασκευών Τ.Ε.Κ. παραμένει κλειστό ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ προκειμένου να διεκπαιρεωθούν εκκρεμείς υποθέσεις αυθαιρέτων και υποθέσεις του Ν. 3843/2010.

Το τμήμα έκδοσης οικοδομικών αδειών παραμένει κλειστό ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ προκειμένου να διεκπαιρεωθούν εκκρεμείς υποθέσεις.

Το αρχείο οικοδομικών αδειών στην οδό Σούτσου 4 [στο οποίο αποθηκέυονται φάκελοι από το 1999 και έπειτα] παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ενώ λειτουργεί ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ από τις 10.00 εως τις 14.00 και ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ απότις 09.00 εως τις 14.00.

6 σχόλια:

NASTASA είπε...

Αναζητάω το αντίγραφο αδείας του 1966 που αφορά κτίσμα στην περιοχή Ερυθρών Αττικής (και όχι Νέας Ερυθραίας). Που πρέπει να απευθυνθώ;

Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη.

Unknown είπε...

Αναζητώ αντίγραφο άδειας από πολεοδομία Αιγάλεω... πολυκατοικίας 1978 που πρέπει να απευθυνθώ???

Unknown είπε...

Αναζητώ αντίγραφο άδειας του 1965απο ακίνητο που ανήκει στο Αιγάλεω.Που πρέπει να αποτανθω;

Unknown είπε...

Θέλω άδεια, κατοψη και τυπογραφικό για ακίνητο με αριθμό άδειας 2451/74 στον Κορυδαλλό. Από τη πολεοδομια του Πειραιά με ενημέρωσαν ότι έχει χαθεί ο φάκελος και χρειάζομαι χαρτί απώλεια καταστροφής για μπορεσει να γίνει μεταβίβαση του ακινήτου

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει ενα παρανομο ισογειο για χρονια τωρα στην Ανεξαρτησιας 19 και Χιου 95 ανω Αγια βαρβαρα Αιγαλεω Προφητης Ηλιας , Ο λογος που το καταθετω ειναι γιατι αν και παρανομος, Ηρθε να μου λαβει και το λογο επειδη φωναξα την αστυνομια οταν ειχε παρκαρει μπροστα στον νομιμο χωρο σταθμευσης του αυτοκινητου μου. Το καλυπτει επιμελως για χρονια τωρα, Ειναι καιρος η αρμοδια πολεοδομια να κανει κατι γι αυτο. Το ονομα του ιδιοκτητη ειναι Νικος Τζιβας.

ΑΝΝΑ -ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΣΑ είπε...

Αναζητώ αντίγραφο άδειας οικοδομής ακινήτου έτους 1972 που βρίσκεται στο
Αιγάλεω.Πού πρέπει να απευθυνθώ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.