2 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ [ΣΥΓΓΡΟΥ]

Γενικές οδηγίες σχετικά με τις αιτήσεις του αρχείου οικοδομικών αδειών

  1. Για τις άδειες που έχουν εκδοθεί μέχρι το 1964, τα σχέδια βρίσκονται στο αρχείο μικροφίλμ της υπηρεσίας 
  2. Παραλαβή σχεδίων από το αρχείο μικροφίλμ της υπηρεσίας γίνεται από τον αιτούντα προσκομίζοντας αντίγραφο της ταυτότητάς του και συννημένη υπεύθυνη δήλωσή του.
  3. Οι φάκελοι των αδειών που έχουν εκδοθεί από το 1965 και μετά έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες πολεοδομίες. Συνεπώς αιτήσεις γίνονται δεκτές για τα έτη από το 1965 και μετά, μόνο για τις περιοχές αρμοδιοτητας της συγκεκριμένης πολεοδομίας δηλαδή Καισαριανή, Βύρωνας, Ηλιούπολη, Δάφνη και Υμηττός. Για τις υπόλοιπες περιοχές λαμβάνετε διαβιβαστικό σημείωμα προς τις αρμόδιες πολεοδομίες από το αρχείο της υπηρεσίας.
  4. Οι αριθμοί των οικοδομικών αδειών για όλη την περιφέρεια της Αθήνας και όχι μόνο για τις περιοχές αρμοδιότητας της συγκεκριμένης πολεοδομίας, βρίσκονται αρχειοθετημένοι σε πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή [ΠΑΠΥΡΟΣ], μόνο για τα έτη από 1958 εως 1997. Η αναζήτησή τους γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
  5. Για άδειες από το 1957 και πριν, απευθύνεστε στο αρχείο.
  6. Τα έντυπα των κατά περίπτωση αιτήσεων τα παραλαμβάνετε από το αρχείο μας.
  7. Για αιτήσεις σχεδίων από παλαιές άδειες, επισυνάπτετε αντίγραφο του στελέχους της οικοδομικής αδείας.
  8. Για περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με τις παλαιές οικοδομικές άδειες απευθύνεστε στο αρχείο [ισόγειο], καθημερινά εκτός Τετάρτης όπου το αρχείο παραμένει κλειστό.
Τηλέφωνο αρχείου: 213- 1600401

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τους παρει τηλεφωνο ο βουλευτης,κι αν ειναι δικοι τους,θα ερθουν και θα σε απειλουν οι υπαλληλοι οτι εχεις εσυ παρανομιες.Μου το εχουν κανει παλια και ξερω καλα περι τινος προκειται,δεν θα βρεις το δικιο σου με αυτο τον τροπο .Καληνυχτα .

Ανώνυμος είπε...

Ωωωω

Ανώνυμος είπε...

2131600414 ΦΑΞ
2131600403 πρωτοκολλο
(ενημερωση 27/7/19)

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να κλείσουμε ραντεβού για αίτηση σχεδίων?

Ποιες ημέρες δέχονται?